VEIKKO PROFIILI

Veikko's avatar
3 arvostelut
  • Veikko
  • Suosio:: 3 pistettä
  • Aktiivisuus: 2 pistettä
  • Sukupuoli: Mies
  • Liittynyt: 837 päivää sitten
  • Kirjautunut viimeksi: 837 päivää sitten
  • Profiilia katsottu: 383 kertaa
  • On katsottu: 0 videota
  • Ihmiset ovat katsoneet käyttäjän Veikko videota: 0 kertaa

Ota yhteys käyttäjään: VEIKKO

Lisää tietoa käyttäjästä Veikko


Isän tyttöystävä ja tytär harrastavat seksiä

Moikka nimeni on Iida. Olen 18 vuotta vanha. Isäni on eronnut äidistäni koska äitini petti tätä. Muutama kuukausi eron jälkeen isäni tapasi uuden naisen jonka nimi oli Liisa. Hän oli 31 vuotias ja erittäin kaunis. Hän oli pitkä ja hoikka. Hänellä oli pitkät tummat hiukset, vihreät silmät ja hänen napansa oli lävistetty. Hänellä oli myös kiva peppu ja kauniit täyteläiset tissit. Me tulimme toimeen hyvin heti alusta ja nopeasti meistä tuli parhaat kaverukset. Hän jutteli minulle jos minulla ongelmia poikien kanssa tai muita kysymyksiä. Myös isäni tuli hänen kanssaan toimeen ja pian Liisa jo asuikin kanssamme. Isäni työsketeli paljon joten vietin paljon aikaa Liisan kanssa. Pidimme pyjamabileitä, katselimme elokuvia ja puhuimme pojista. Yhtenä päivänä menimme paikalliseen uimahalliin yhdessä. Uinnin ja saunan jälkeen tulimme takaisin pukemaan päälle. Kaivoin laukustani kuivia vaatteita ja otin bikinit pois päältäni. Tällöin Liisa sanoi minulle, että "Sinullahan on niin söpö ja pieni vartaloa" johon hymyilin ja sanoin kiitos niin sinullakin. Ajattelin, että Liisa oli vain mukava mutta kun jatkoin pukeutumistani niin huomasin, että hän yhä tuijotti minua kun puin päälleni. Kun sain puettua hän tokaisi: "Kai tiedän, että monet miehet pitävät siitä kun ajalet tuolta alhaalta?" Hymyilyin ja kysyin että todellako? "Kyllä" hän sanoi ja lisäsi vielä kikattaen, että voisi joku kerta auttaa tyttöä hädässä.

Yhtenä päivänä kun isäni oli työssä, Liisa tuli huoneeseeni ja kysyi "Haluatko apua siinä sheivaamisessa?" Sanoin kyllä ja samalla hän jo haki pyyhkeen, karvanpoistogeeliä, höylän ja lasillisen vettä. Hän laski pyyhkeen sängylle ja sanoi: "Ota pikkuhousut pois". Tein työtä käskettyä ja laskin pikkuhousuni pois jaloista. Hän otti tuolin ja siirsi sen sängylle viereeni. Hän istui alas ja pyysi minua levittämään haarani. Taivutin jalkani koukkuun ja raotin alapäätäni hänelle. Hän kastoi kätensä vesilasiin ja kostutti sillä häpykarvojani. Liisa kikatti ja kysyi minulta oliko tämä outoa. Totesin että ei minusta, sillä olemme molemmat tyttöjä ja kikattelimme lisää yhdessä. Hän laittoi hieman geeliä käsiin ja hieroi sitä minuun. Hän hellästi vuoroin ajoi ja pyyhki karvojani kunnes hän tuli valmiiksi. Hän katsoi minua ja totesi, että nyt on paikat tasaiset hieron samalla minua. Hymyilin ja kiitin häntä. Kurotin kädelläni ja totesin sen tosiaankin olevan aivan karvaton ja pehmeä. Hän kävi vielä hakemassa voidetta ja hieroi sitä juuri sheivatun pilluni ympärille. Näin vältät ihmottumat hän sanoi. Kiitin vielä kerran.

Muutama päivä myöhemmin tulin kotiin koulusta. Isäni oli taas töissä. Kävelin sisään, tiputin reppuni ja juoksin yläkertaan katsomaan mitä Liisa tekee. Menin isän ja Liisan huoneeseen jossa näin Liisan makaavan sängyllä jalat auki ja hän liikutteli dildoa pilluunsa samalla mumisten nautinnosta. Hän huomasi minut ja nopeasti hädissäni käännyin ympäri ja pyysin anteeksi mutta hän vain nauroi ja sanoi ettei se haittaa. "Minun olisi pitänyt muistaa mihin aikaan sinä tulet kotiin" hän sanoi. Kun taas uskalsin kääntyä ympäri hän edelleen makasi sängyllä. "Olen varma että myös sinä olet tehnyt tätä, eikö vain?" Vastasin hieman nolona kyllä, samalla kun pidin päätäni alhaalla. Liisa nousi hymyillen ylös ja veti pinkin kylpytakin päälleen samalla kysyen voisiko nähdä minun dildon. Hieman hämmentyneenä vastasin kyllä ja me kävelimme minun huoneeseeni. Menin penkomaan lipastoni ylintä lokera josta kaivoin esiin pinkin dildoni. Hän hymyili ja sanoi että tuohan on isompi kuin minun. "Noh olet nähnyt minut oman dildoni kanssa, voinko nyt nähdä sinut?" Hymyilyn, sanoin kyllä ja laskin ensin housuni. Sitten vielä pikkuhousuni ja menin makaamaan sängylle. Avasin jalkojani yritin luittaa dildoa sisääni mutta se ei mennyt. Sanoin Liisalle että en ole tarpeeksi märkä vielä. Liisa totesi, että hän ehkä voisi autaa ja samalla hän alkoi lähestymään minua.

Hän pysähtyi sänkyni kulmalle ja tiputti kylpytakkinsa alas lattialle. Hän kumartui alas ja alkoi suudella ympäri mahaani ja hitaasti eteni kohti pilluani. Hän suuteli pilluani hellästi ja kohta jo tunsi hänen kielensä hitaasti liikkuvan häpyhuulillani. Aloin vaikeroimaan nautinnosta ja hän hymyili kysyen tykkäänkö? En voinut muuta kuin hymyillä ja nyökätä. Aloin kiihottumaan lisää kun hän raotti häpyhuuliani sormillaan ja alkoi nuolla klitoristani samalla näykkien, mikä tuntui aivan mahtavalta. Tunsin kylmiä väreitä pitkin koko ruumistani ja kehoni vääntyili nautinnosta. Jouduin ottamaan jopa tukea sänkyni kulmasta kun nuoli minua kaikkialta pillustani. Liisa nappasi dildoni ja alkoi hieromaan sitä pilluni ympärillä, kunnes hän liutti sen sisääni. En voinut muuta kuin vaikeroida ja liikutta ruumistani edes takaisin samalla kun hän liikutti dildoa nopeammin sisään ja ulos. Hän liikutti sitä lopulta sisälläni niin kovaa että kiljuin samalla kun laukesin. Hän hymyili ja veti märän dildon ulos ja alkoi nuolla sitä. "Sinä maistut niin hyvältä". En voinut muuta kuin hymyillä takaisin nautinnosta. Hän kysyi haluaisinko auttaa häntä. Nyökkäsin ja ja kun minä nousin ylös niin hän laskeutui sängylle. Siirryin hänen alapäälleen ja aloin huolella nuolemaan hänen pilluaan. Hän vaikeroi erittäin kovaa samalla kun kieleni teki ihmeitä hänen pillussaan. Hän hieroi rintojaan ja puri huuliaan samalla kun aloin imemään hänen klitoristaan.

Nappasin oman dildoni ja liutin sen nopeasti häneen ja aloin nussia häntä. Nousin samalla sängylle ja aloin myös nuolla hänen rintojaan. Hän otti päästäni kiinni ja veti minut suutelemaan häntä liuttamalla hänen kielensä minun suuhuni. Hän vaikeroi edelleen ja nussin häntä dildolla niin nopeaan tahtiin kuin vain pystyin. Hän lopetti suutelemisen ja sanoi että on laukeamassa. Samalla hänen silmänsä kääntyivät ja hän suorastaan kiljui nautinnosta suu auki kun hänen koko ruumiinsa tärisi orgasmin voimasta. Vedin dildon pois ja aloin nuolla hänen maukasta pilluaan. Hän hymyili minulle ja totesi: "Sinä saat minut laukeamaan nopeammin kuin isäsi". Hymyilin kun hän alkoi jälleen suutelemaan minua. Hän sanoi haluavansa koittaa 69 asentoa minun kanssani. Kiipesin hänen päälleen ja asettelin pilluni hänen naamalleen. Tämän jälkeen aloin himokkaasti nuolemaan häntä. Tunne oli taivaallista kun hän nuoli minua. Samalla hän työnsi sormensa aluksi pilluuni ja kohta myös peppuuni. Kiljasin nautinnosta samaan aikaan kun hän hieroi peppuani ja työnsi sinne sormeaan. "Tuntuuko hyvltä" hän kysyi hymyillen vaikka tiesi jo vastauksen. Olin aivan märkänä ja samalla jatkoin hänen pillunsa, sekä klitoriksen nuolemista nopeammin ja nopeammin. Kohta huomasin taas sen tunteen ja laukesin nautinnosta jolloin hän totesi: "Hyvin tehty tyttöseni". Hymyilin ja kellahdin hänen viereensä aivan uupuneena. Siirryin kohta suihkuun ja juuri kun olin lopettamassa niin Liisa tuli ja sanoi haluavansa lisää. Päädyimme harrastamaan seksiä useammin kuin hän ja isäni.